Upgrade je kledingkast met kleding van het merk Monari

Een nieuwe garderobe aanschaffen kan best lastig zijn. Je wilt namelijk setjes hebben, maar ook verschillende kledingstukken met elkaar combineren. Als dame kan je bij het merk Monari terecht om je garderobe te upgraden. Je kan namelijk gaan voor sportieve outfits, trendy outfits, maar ook glamoureuze outfits. Dit merk staat voor een eigentijdse look, maar ook moderne ontwerpen comfortabel aanvoelen en je als actieve vrouw niet belemmerd. Het grote voordeel van dit merk is dat je de kledingstukken eindeloos kan combineren, van blazers, tops, vesten, jurken broeken en shirts. 

Het ontstaan van het merk Monari

Dit modemerk is een Duits-Italiaans merk dat zich richt op stijlvolle kleding die vrouwelijk is en met hoge kwaliteit. In 1986 is dit merk in Toscane opgericht en het idee ontstond bij het zien van een suikerzakje dat naast een espresso werd geserveerd. De oprichters, Renate en Bernhard, zagen het zakje met de naam “Monari’ terwijl ze in een traditioneel Italiaans koffiehuis zaten. Dit merk is op zoek naar de perfecte balans tussen een sterke, verleidelijke vrouw vol met passen en comfort. 

Als je naar de kledingstukken van dit merk kijkt zie je dat ze elk een detail hebben met een glinstering. Je kan gaan voor drukke prints, maar ook voor effen kleuren. En toch hebben ze allemaal net een glamoureuze tint erin zitten. Op die manier wordt de Italiaanse mode naar jouw eigen garderobe gebracht en je kan de kleding aanschaffen in de maten 36 tot en met maat 46. 

Stel je eigen set samen voor elke gelegenheid
Als je een garderobe hebt, dan is die niet compleet zonder speciale sets voor gelegenheden. Op sommige dagen zal je zowel een zakenlunch hebben, als een casual afspraak. En je hebt niet altijd de mogelijkheid of tijd om je om te kleden. Het is dus belangrijk dat je verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden met elkaar kan combineren. Monari geeft je die mogelijkheid, juist omdat je eenvoudig met een vest of een blazer net je look kan afmaken of je net wat warmer of kouder dan kleden voor de verschillende temperaturen op de dag. 

Monari heeft moderne stijlvolle kleding

Maar niet alleen de verschillende effen kledingstukken kan je combineren, je kan ook de verschillende prints combineren met elkaar of juist met de effen varianten. Er is een ruimte keuze aan verschillende kledingstukken zodat je kan gaan voor een eyecatcher als kledingstuk of juist een opvallende outfit. Kies eenvoudig voor de balans die bij de gelegenheid en bij jou past. En als je tussendoor niet al te veel tijd hebt om je om te kleden, kan je jouw outfit zoeken voor de gehele dag die je in een handomdraai veranderd van casual, naar zakelijk of naar chique. 

Ben je op zoek naar een uitbreiding of een vernieuwing van je garderobe? Dan is het Italiaans-Duitse merk Monari een goede keuze. Als moderne, stijlvolle vrouw kan je een chique kledingkast hebben die je eindeloos met elkaar kan combineren tot een dagelijkse maar moderne look met een glamoureuze detail. En dit begon allemaal met een suikerzakje naast een espresso in een authentiek koffiehuis in Italië in de vorige eeuw.